• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відключення світла наразі не плануються в жодному регіоні України, - Міненерго
    Опубликовано: 2023-10-17 10:07:38

    Відключення світла поки що не плануються в жодному регіоні України. Наразі генерації вистачає на покриття споживання. Відключення світла можливі лише у разі масованих ворожих обстрілів.

    Про це заявили в Міненерго, коментуючи інформацію, що з'явилася в мережі, про нібито застосування графіків відключень електроенергії.

    "В останні дні напередодні опалювального сезону в соціальних мережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії", - зазначають у відомстві.

    З цього приводу Міністерство енергетики повідомляє, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів.

    "Обмежень електропостачання наразі не передбачається у жодній з областей країни.  Вони можливі ВИКЛЮЧНО у разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень та у разі несприятливих погодних умов", - наголошують у відомстві.

    Там додають, що енергетики активно готують енергетичну систему до опалювального сезону.

    "Міненерго звертається до громадян з проханням бути пильними та користуватися тільки офіційною та достовірною інформацією", - підкреслили у відомстві.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.