• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мікрогранти для бізнесу: у 2024 році на програму виділять удвічі більше коштів
    Опубликовано: 2023-10-10 18:28:13

    Уряд у 2024 році вдвічі збільшить фінансування програми мікрогрантів для підтримки бізнесу "Власна справа". Про це заявила заступниця міністра економіки Тетяна Бережна, передає пресслужба Мінекономіки.

    За словами чиновниці, протягом 15 місяців дії програми кошти на старт або розвиток бізнесу отримали 8 тис. українців. Ідеться про 1,6 млрд гривень.

    При цьому підприємці вже створили 18,5 тис. робочих місць. Крім того, станом на початок серпня отримувачі грантів сплатили понад 400 млн грн податків до бюджету.

    Наступного року на фінансування програми закладають 3,5 млрд грн, що дозволить видати 14 тис. грантів.

    Що стосується компоненту програми "Власна справа" для ветеранів, то наразі вже є 119 переможців, які отримають гранти на 47 млн гривень.

    "До кінця поточного року заплановано ще дві хвилі подачі заявок на гранти ветеранам на загальну суму 160 млн гривень. Ця програма також діятиме і наступного року. Ми плануємо у 2024 році видати 1300 грантів саме ветеранам або другому з подружжя", – сказала Бережна.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.