• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Повернення коштів вкладникам збанкрутілих банків через Дію: як це здійснити
    Опубликовано: 2023-10-04 18:36:30

    В Україні стартувала нова послуга для вкладників збанкрутілих банків, яка дозволить їм легко та швидко повернути свої кошти завдяки мобільному застосунку "Дія". Про це повідомив віцепрем’єр-міністр України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

    Згідно з інформацією, українці, які мають вклади в банках, які вже збанкрутували, тепер можуть звернутися до застосунку "Дія" та подати заяву. Після обробки заяви кошти надійдуть на картку єПідтримка протягом трьох робочих днів.

    Для подання заяви необхідно вибрати банк, у якому був рахунок в "Дії". Якщо у вас були вклади у кількох різних банках, заяви слід подавати окремо для кожного з них.

    Далі вас запросять обрати картку єПідтримка, на яку ви хочете отримати кошти, та ввести особисті та контактні дані. Після цього слід підписати заяву в розділі "Дія.Підписом".

    Для отримання грошей на картку, вона повинна бути відкрита в одному з 5 банків-агентів Фонду: Universal Bank/monobank, ПриватБанк, Укргазбанк, ПУМБ або Ідея Банк.

    "Тепер не потрібно витрачати зайвий час на візити до банків, щоб отримати гарантовану компенсацію зі збанкрутілих банків. З будь-якого населеного пункту України ви можете подати заяву в "Дії" та отримати кошти на свій рахунок протягом трьох днів", - підкреслив Михайло Федоров.

    Повідомляється, що наразі ця послуга доступна для вкладників 34 збанкрутілих банків. "Загалом, ми маємо 1,4 мільйона рахунків на суму 3,2 мільярда гривень, які необхідно компенсувати", - додав Федоров.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.