• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна закачала в сховища плановий обсяг газу на зиму
    Опубликовано: 2023-09-24 18:27:47

    Станом на 19 вересня обсяг природного газу в українських підземних газових сховищах сягнув 14,7 млрд кубометрів. Планову кількість блакитного палива, необхідного для проходження опалювального сезону, закачали достроково.

    Про це повідомляєє Міністерство енергетики України.

    За словами міністра енергетики України Германа Галущенко, таких результатів вдалося досягнути завдяки ефективній роботі нового менеджменту НАК "Нафтогаз України" та злагодженій роботі всіх компаній газової сфери - АТ "Укргазвидобування",  АТ "Укртрансгаз" та Оператора ГТС України.

    "Сьогодні вся енергетична та нафтогазова галузь активно готується до нового опалювального сезону, який буде проходити в умовах російських атак. Накопичення газу у наших сховищах із випередженням графіка  - важливий внесок у забезпечення енергетичної безпеки країни", - зазначив міністр Галущенко.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.