• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Трафік ChatGPT падає третій місяць поспіль
    Опубликовано: 2023-09-11 18:49:21

    У серпні кількість відвідувань сайту ChatGPT - надзвичайно популярного чат-бота на базі штучного інтелекту, запущеного в листопаді, знижувалася третій місяць поспіль, хоча є ознаки того, що цей спад добігає кінця.

    Про це пише Reuters із посиланням на дані аналітичної компанії Similarweb.

    У серпні кількість відвідувань сайту ChatGPT https://ggsel.net/catalog/chatgpt з десктопних і мобільних пристроїв по всьому світу зменшилася на 3,2% до 1,43 мільярда, після падіння приблизно на 10% в кожному з попередніх двох місяців.

    Кількість часу, проведеного відвідувачами на сайті, також зменшувалася щомісяця з березня, в середньому з 8,7 до 7 хвилин на сайті в серпні.

    Але в серпні кількість унікальних відвідувачів по всьому світу зросла до 180,5 мільйонів користувачів з 180 мільйонів.

    "Повернення до шкіл у вересні може допомогти трафіку та використанню ChatGPT, і деякі школи вже почали це приймати. Трафік ChatGPT в США в серпні дещо зріс, що пов'язано з тим, що американські школи повернулися до навчання", - пише агентство.

    "Студенти, які шукають допомоги у виконанні домашніх завдань, схоже, є частиною цієї історії: відсоток молодих користувачів веб-сайту знизився влітку і зараз починає відновлюватися", - сказав Девід Ф. Карр з Similarweb.

    ChatGPT спричинив шалене використання генеративного ШІ в повсякденних завданнях від редагування до кодування і досяг 100 мільйонів щомісячних активних користувачів у січні, через два місяці після запуску.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.