• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна підпише документи з групою компаній, які готові зайти в Крим після деокупації, — Зеленський
    Опубликовано: 2023-08-25 15:30:27

    Президент Володимир Зеленський заявив, що група бізнес-гігантів підпише відкритий документ з Україною, в якому офіційно підтвердять свої наміри розпочати роботу в Криму після деокупації півострова.

    Про це голова держави повідомив у середу, 23 серпня, під час саміту Кримської платформи.

    Київ вже заручився підтримкою бізнесів міжнародного, національного та локального рівнів, які готові зайти в Крим після того, як ЗСУ звільнять цю територію України.

    Першими документ підпишуть, як зауважив Зеленський, потужні бренди міжнародних готельних мереж, авіакомпанії, банківські бізнеси, IT-компанії, промислові компанії, енергетичні компанії. Серед них:

    Ryanair;
    Royal HaskoningDHV;
    SkyUp;
    JoinUp;
    Vodafone;
    Luxoft;
    Genesis;
    Ribas Group;
    Okko;
    Lifecell;
    Fozzy Group.

    Укладання таких угод дозволить швидко зробити Крим частиною глобальної економіки. Інші компанії можуть доєднатися до підписання, адже документ є відкритим.

    "Сьогодні ми робимо перший такий економічний крок. Ми підписуємо перший документ з компаніями, які готові прийти в Крим за Україною. Це відкритий документ, відкритий для приєднання інших чесних бізнесів", — додав президент України.

    Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Україна звільнятиме нині окупований Крим, найімовірніше, військовим шляхом. Він вважає, що будь-які інші дії щодо півострова означатимуть консервацію ситуації та передачу війни нащадкам.

    Своєю чергою Зеленський заявляв, що без деокупації Криму мир в Україні не настане. Українська сторона не розглядає жодного сценарію закінчення війни без повернення контролю над півостровом.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.