• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Київський метрополітен отримав ще 12 вагонів з Варшави
    Опубликовано: 2023-08-27 18:26:36

    Київський метрополітен отримав ще 12 одиниць рухомого складу з Варшави, до кінця місяця планується транспортувати ще 6 вагонів.

    Про це повідомляє пресслужба КП "Київський метрополітен".

    "У серпні столичний метрополітен отримав чергову партію варшавських вагонів – 12 одиниць рухомого складу. До кінця місяця планується транспортувати ще 6 вагонів", йдеться в повідомленні.

    Зазначається, що Варшавський метрополітен передає Київському метрополітену 60 вагонів серії № 81, які виведені з експлуатації у варшавській підземці. Отриманий рухомий склад використовуватимуть у першу чергу як технічний донор. Також завдяки цим вагонам сформують резерв запчастин для подальших ремонтів діючих поїздів столичного метро.

    Київський метрополітен вже отримав 30 вагонів із 60. Загалом постачання всіх 10 зчепів планується завершити до кінця цього року.

    Зараз фахівці українського підприємства вивчають отримані раніше вагони. У комунальному підприємстві додають, що попри спільну серію рухомих складів, є багато розбіжностей, оскільки умови експлуатації поїздів у Варшавському та Київському метрополітенах суттєво відрізняються.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.