• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Apple починає виробництво iPhone 15 в Індії
    Опубликовано: 2023-08-20 11:35:35

    Компанія Apple розпочинає виробництво нового покоління iPhone 15 у штаті Тамілнад, в Індії. Про це повідомляє Bloomberg.

    Завод Foxconn Technology Group у Шріперумбудурі готується до постачання новітніх пристроїв лише через кілька тижнів після того, як вони почнуть надходити із заводів у Китаї, оскільки компанія прагне швидко збільшити обсяг нових iPhone, що надходять з Індії.

    Компанія з Купертіно, штат Каліфорнія, реалізує багаторічний проєкт із диверсифікації виробництва за межами Китаю, щоб знизити ризики для ланцюжка постачання своїх найважливіших продуктів, оскільки напруженість у відносинах між Вашингтоном і Пекіном робить торгівлю менш передбачуваною. Індія під керівництвом прем'єр-міністра Нарендри Моді прагне налагодити тісніші зв'язки зі США і перетворитися на виробничий центр.

    До появи iPhone 14 компанія Apple збирала в Індії лише невелику частину своїх iPhone, що відставало від виробництва в Китаї на шість-дев'ять місяців. Минулого року це відставання різко скоротилося, і наприкінці березня Apple виробляла 7% своїх iPhone в Індії. Мета цього року – наблизитися до паритету в термінах відвантаження з Індії та Китаю, хоча постачальники ще не впевнені, що їм вдасться цього досягти.

    Масштаби виробництва iPhone 15 в Індії залежатимуть від наявності компонентів, які здебільшого імпортуються, а також від плавного нарощування виробничих ліній на заводі Foxconn за межами Ченнаї.

    Новий iPhone обіцяє стати найбільшим оновленням пристрою за останні три роки. Воно включатиме значне оновлення системи камер у всіх моделях, а моделі Pro отримають покращений 3-нанометровий процесор A16. Нове сімейство телефонів має вирішальне значення для відродження рівня продажу, що падає. Цього місяця Apple повідомила, що вже третій квартал поспіль знижує продаж, що зумовлено млявим споживчим попитом на ключових ринках, таких як США, Китай та Європа.

    ЛIГАБiзнесIнформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.