• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УЗ планує самостійно побудувати 100 пасажирських вагонів
    Опубликовано: 2023-08-14 19:27:00

    "Укрзалізниця" планує виготовити 100 пасажирських вагонів та п'ять дизель-поїздів на власних потужностях.

    Про це повідомив у Telegram прем'єр Денис Шмигаль за підсумками наради з віцепрем’єр-міністром Олександром Кубраковим, представниками Мінінфраструктури та керівництвом УЗ.

    "Сьогодні "УЗ" є основним залізничним сполучником країни. Маємо проблему - застарілий вагонний парк. Необхідно забезпечити виробництво нових і модернізацію старих вагонів.

    У планах "Укрзалізниці" виготовлення 100 пасажирських вагонів та 5 дизель-потягів. З боку уряду максимально сприятимемо цим завданням", - написав Шмигаль.

    Перед цим член правління УЗ Євген Шрамков заявив, що компанія готується будувати нові пасажирські вагони на потужностях Київського електровагоноремонтного заводу, Дарницького вагоноремонтного заводу, Рефрижераторної вагонної компанії, а також Стрийського вагоноремонтного заводу.

    "Зараз ми додатково готуємо майданчик, технологію, інструменти, починаємо програму з закупівлі матеріалів. У планах зробити ремонти чотирьох вагонів цьогоріч - по одному на кожному підприємстві", - заявив Шрамов.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.