• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У США працюють над виділенням Україні додаткового фінансування
    Опубликовано: 2023-08-09 11:04:43

    Адміністрація Байдена працює над запитом на додаткове фінансування для України, який, ймовірно, буде готовий для розгляду Конгресом цієї осені, заявив у понеділок начальник відділу закупівель армії Даг Буш.

    Про це повідомляє CNN

    За словами Буша, адміністрація працює над пакетом, який має розгянути Конгрес цієї осені, але всі деталі ще мають бути визначені Управлінням бюджету.

    "Я думаю, що ми матимемо дуже вагомі аргументи і, сподіваюся, заручимося підтримкою Конгресу для продовження фінансування, зокрема для збільшення виробництва боєприпасів і купівлі боєприпасів для підтримки України", - сказав він.

    Раніше CNN повідомляв, що Білий дім не планує просити Конгрес про  фінансування нової України до кінця фінансового року наприкінці вересня, протиставляючи чиновників адміністрації деяким законодавцям і співробітникам Конгресу, які були стурбовані тим, що кошти можуть закінчитися до середини - літо.

    За інформацією видання, такої нестачі фінансування, схоже, не сталося, головним чином через те, що Пентагон раніше переоцінив суму, яку він витратив на зброю для України, на 6,2 мільярда доларів.

    Зазначається, що у грудні Конгрес схвалив запит адміністрації на додаткові 48 мільярдів доларів на допомогу в озброєнні України та боротьбу з пандемією Covid-19, з яких 36 мільярдів було виділено спеціально для України.

    Додаткове фінансування мало тривати до 30 вересня 2023 року. Минулого року адміністрація чотири рази запитувала таке додаткове фінансування, щоб допомогти Україні: у березні, травні, вересні та грудні.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.