• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрзалізниця перевела в онлайн продаж квитків на поїзди до ще двох міст Польщі
    Опубликовано: 2023-07-27 09:33:52

    "Укрзалізниця" в рамках боротьби з перекупниками з 26 липня розширює перелік напрямків, квитки на які будуть доступні виключно онлайн. Як ідеться у повідомленні перевізника, до таких рейсів додано поїзди до/з найбільш популярних міжнародних хабів - Перемишля та Хелма.

    Квитки на ці напрямки будуть доступні виключно через електронні канали продажу: власний мобільний застосунок УЗ, офіційний чат-бот та веб-сайт.

    "Водночас для протидії зловживанням компанія переглядає процедуру повернення: квитки на рейси далекого сполучення польського напрямку повертатимуться виключно претензійним порядком через каси. Таким чином національний перевізник забезпечуватиме максимальну прозорість, не допускаючи можливих зловживань із покупкою, поверненням та перепродажем квитків", - йдеться у повідомленні.

    Так, з 26 липня продаж квиткві відбуватиметься через онлайн-сервіси УЗ, а повернення у претензійному порядку через каси для поїздів №23/24 та №19/20 Київ-Хелм, №93/94 Харків-Хелм, №36/35 Одеса - Перемишль та №32/31 Запоріжжя - Перемишль.

    Квитки на найбільш ажіотажний поїзд №67/68 Київ - Варшава можна купити лише через мобільний застосунок "Укрзалізниці". Повернути їх відтепер так само можна буде лише через каси в претензійному порядку.

    Натомість онлайн-повернення квитків збережено поки для поїздів "Інтерсіті+" №705/706 та №715/716 Київ - Перемишль, а також №351К/351Л Київ - Кишинів (хоча купити їх можна буде теж лише онлайн, але через будь-який офіційний канал).

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.