• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна накопичила 11,7 млрд куб. м газу в сховищах до зими із запланованих 14,7 млрд — Шмигаль
    Опубликовано: 2023-07-29 18:22:34

    У рамках підготовки до опалювального сезону в газосховищах України вже накопичено 11,7 млрд куб. м газу, а на початок осінньо-зимового періоду планується вийти на показник 14,7 млрд куб. м. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

    Під час наради також обговорили питання ремонтів, накопичення паливних ресурсів, безпеку об'єктів теплової енергетики.

    Зазначається, що було заслухано інформацію Міністерства інфраструктури та НАК «Нафтогазу» про план підготовки теплоелектроцентралей до осінньо-зимового періоду 2023/2024 і про стан реалізації цього плану щодо ТЕЦ, котелень і теплових електростанцій.

    «Як доповіли в Мінінфраструктури, у кожного підприємства є свій план ремонту обладнання, вони проводяться відповідно до графіків. Визначено відповідальних за їх дотримання. Розглянуто стан готовності об'єктів ЖКГ. На старті опалювального сезону маємо вийти на показник у 100%. Це гарантує стабільне проходження зими», — наголосив Шмигаль.

    Прем'єр також повідомив про доручення забезпечити захист об'єктів теплоенергетичної інфраструктури від ворожих обстрілів.

    «Завдання поставлено. Відповідальних визначено. Працюємо для того, щоб у домівках українців було тепло», — заявив Шмигаль.

    Інф. finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.