• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Tesla починає виробництво Cybertruck
    Опубликовано: 2023-07-22 10:17:11

    Автовиробник Tesla виготовила перший пікап Cybertruck на заводі в Остіні (штат Техас). Тобто компанія розпочала виробництво авто після двох років затримок.

    Про це Tesla повідомила в Twitter.

    Під час презентації Cybertruck у 2019 році компанія заявила, що електричний пікап вийде на ринок до кінця 2021 року. З того часу компанія відтермінувала початок виробництва, а у 2022 році назвала дефіцит компонентів причиною перенесення запуску Cybertruck на 2023 рік.

    Tesla планує наростити виробництво Cybertrucks до одного мільйона на рік, але буде орієнтуватися на попит. Проте уже у березні 2021 року стало відомо, що Tesla отримала більше мільйона замовлень на Cybertruck.

    "Запуск Cybertruck зробить Tesla учасником в одному з найприбутковіших сегментів ринку США та дозволить стати конкурентом електричних пікапів від Ford Motor та Rivian Automotive, обидві з яких випустили моделі в поки що обмеженій кількості", — прокоментували аналітики Reuters.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.