• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нова пошта» відкриє перші відділення у Празі
    Опубликовано: 2023-05-17 09:35:31

    Українська логістична компанія "Нова пошта" у червні планує вийти на чеський ринок. Перші відділення будуть відкриті у Празі.

    Про це розповів Володимир Стеренчук, головний виконавчий директор Nova Post у Чехії у коментарі Forbes.

    За словами Стеренчук, на початку червня українці зможуть користуватися послугами довставки компанії в Чехії. Два відділення Nova Post будуть відкриті у Празі. Тут можна буде як отримувати так і відправляти посилки, документи і вантажі.

    Він наголосив, що одне відділення буде поштове і прийматиме посилки вагою до 30 кг, а інше - вантажне. В ньому можна буде можна відправляти й отримувати з України посилки вагою до 1000 кг.

    Стеренчук додав, що після Праги, наступним містом у якому з'явиться Nova Pos буде Брно.

    Нагадаємо, "Нова пошта" відкрила відділення у Литві у місті Каунас. У ньому можна відправляти та отримувати документи, посилки і вантажі до 1000 кг. Перше запрацювало у Вільнюсі за адресою Žalgirio g. 92, LT-09303. В ньому клієнти компанії зможуть відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кг.

    Окрім того, у березні "Нова пошта" відкрила 10 нових відділень у Польщі, зараз там працюють 30 відділень Nova Post у 18 містах.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.