• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Rheinmetall та «Укроборонпром» створюють спільне підприємство: стало відомо, коли воно запрацює
    Опубликовано: 2023-05-20 18:38:49

    Німецька компанія Rheinmetall і український державний концерн "Укроборонпром" уклали угоду про стратегічну співпрацю, яка передбачає створення спільного підприємства. Про це повідомила пресслужба Rheinmetall.

    Закриття угоди заплановано на кінець червня 2023 року, а спільне підприємство запрацює з середини липня.

    Зазначається, що основою для співпраці стане технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів, переданих в Україну. На наступних етапах партнери мають намір спільно виробляти окрему продукцію Rheinmetall в Україні. У перспективі співпраця може також передбачати спільну розробку військових систем, зокрема, для подальшого експорту з України.

    Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Rheinmetall домовився з "Укроборонпромом" про створення в Україні спільного підприємства з ремонту танків. Генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер сказав виданню Handelsblatt, що відповідні контракти підписано.

    Rheinmetall є одним із провідних оборонних підрядників у світі. Фірма має пʼять підрозділів: системи транспортних засобів, зброя і боєприпаси, електронні рішення, датчики та виконавчі механізми, матеріали та торгівля.

    Артем Ющенко

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.