• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Apple відкриває перший онлайн-магазин у В’єтнамі
    Опубликовано: 2023-05-15 09:52:18

    У п’ятницю компанія Apple заявила, що наступного тижня відкриє свій перший онлайн-магазин у В’єтнамі. Виробник iPhone вирішив подвоїти свою присутність на ринках, щоб стимулювати зростання продажів.

    Відкриття заплановане у В’єтнамі на 18 травня, пише Reuters.

    Генеральний директор Apple Тім Кук робить ставку на те, що ринки, які розвиваються, нададуть більше можливостей для зростання. У В’єтнамі багато молодого населенням і відносно невелика кількість iPhone.

    Інтернет-магазини часто передують відкриттю роздрібних магазинів. Apple вже продає продукцію у В’єтнамі через ліцензованих постачальників і має кілька постачальників, які збирають її гаджети в країні для експорту. Проте в компанії не повідомили, коли планують відкрити звичайний магазини у В’єтнамі, населення якого становить 100 мільйонів людей.

    Перший офіційний магазин компанії Apple відкрили в Індії 18 квітня. На відкритті був присутній виконавчий директор Тім Кук: він охоче фотографувався з усіма покупцями, через що до магазину вишикувалася черга.

    Дехто стояв у черзі на вулиці з ночі, щоб отримати продукти Apple, хоча вони доступні онлайн в Індії.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.