• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Western Union скасував комісії для переказів з Польщі до України через Ощадбанк
    Опубликовано: 2023-04-21 15:59:27

    Грошові перекази Western Union з польських банків до Ощадбанку до 15 вересня можна буде здійснювати без комісії, повідомляє пресслужба української державної фінансової установи.

    Перекази будуть безкоштовними, якщо відправлятимуться через веб- або мобільні застосунки Santander Bank, Bank Pekao, PKO Bank Polski. Отримати такі перекази можна в гривні, доларах США та євро у відділеннях Ощадбанку або через "Мобільний Ощад".

    "Також у всіх польських банках знижено тарифи та встановлено більш вигідний для відправника курс обміну валют для переказів Western Union. Знижені тарифи та кращий курс обміну також впроваджено для відправлення грошових переказів з Чехії до України", - додають в Ощадбанку.

    За даними фінустанови, з початку повномасштабного російського вторгнення в лютому 2022 року вона здійснила за системою Western Union близько 1,6 мільйона транзакцій.

    Нагадаємо, що про таке скасування комісій до середини вересня при переказах через Western Union в Україну напередодні повідомив і найбільший український банк - ПриватБанк.

    Цей же банк нещодавно зробив безкоштовними до кінця липня перекази на власну картку з карток польських та німецьких банків у вебверсії або мобільному застосунку "Приват24".

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.