• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США відправлять до Європи своїх чиновників, аби переконати бізнес піти з РФ
    Опубликовано: 2023-04-11 10:19:12

    Високопоставлені чиновники Міністерства фінансів США, які відповідають за санкції, планують у квітні відвідати Європу, щоб тиснути на компанії і країни, які все ще ведуть бізнес з Росією, і змусити їх розірвати ці фінансові зв'язки.

    Про це повідомляє Associated Press.

    Як зазначається, меседж, який американські чиновники готують для європейських колег, полягає в тому, що ті, хто працює з РФ, повинні прийняти рішення: чи продовжувати надавати Москві матеріальну підтримку, чи вести справи з країнами, які представляють 50% світової економіки.

    Фахівці з питань санкцій і фінансування тероризму Ліз Розенберг і Браяан Нельсон у квітні поїдуть до Європи, щоб зустрітися з керівниками фінансових установ у Швейцарії, Італії та Німеччині.

    За інформацією Associated Press, представники Мінфіну США планують поділитися розвідувальною інформацією про потенційних порушників санкцій і попередити про можливі покарання за їх недотримання.

    Крім того, Розенберг також відвідає Казахстан, щоб закликати бізнес країни не надавати матеріальну чи розвідувальну підтримку Кремлю.

    Зазначимо, видання Bloomberg з посиланням на власні джерела повідомляло, що Європейський Союз планує надіслати звернення ряду країн, за якими зафіксували сплеск імпорту технологій та інших товарів з країн ЄС, які Росія може використовувати у військових цілях в Україні.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.