• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ілон Маск перестав боротись з пропагандою в Twitter, - ЗМІ
    Опубликовано: 2023-03-11 10:30:48

    Після того, як Twitter очолив Ілон Маск, проплачена пропаганда поширюється на цій соціальній платформі практично без жодних перешкод.

    Про це повідомляє ВВС.

    Зазначається, що основна причина полягає в тому, що у Twitter майже не залишилося співробітників, які б займалися модерацією.

    Як розповіли виданню десятки колишніх співробітників Twitter, за останні місяці в соцмережі помітно почастішали випадки агресивної риторики, розпалювання ненависті, а також стало набагато більше пропаганди та інформаційних маніпуляцій від агентів іноземних держав.

    Інженер, який працював у Twitter, сказав, що "зараз ніхто не займається" цим видом роботи, порівнявши платформу з будівлею, яка зовні здається гарною, але всередині "горить".

    "З команди пішли кілька ключових експертів, які займалися конкретними регіонами – так званими суб'єктами загрози – від Росії до Китаю", – пояснює колишній експерт Twitter.

    Зазначимо, у  Twitter почали працювати доповнені правила щодо "насильницьких висловлювань". Тепер у соцмережі заборонено "бажати зла".

    Нагадаємо, що Ілон Маск після придбання Twitter у жовтні 2022 року почав масштабні скорочення в компанії. Коли він очолив платформу, там працювали 7500 людей, тоді як зараз — менше 2000.

    Крім того,  Маск наказав співробітникам Twitter знайти можливість економити понад 1 млрд доларів щорічних витрат. Це планувалося зробити, зокрема, за рахунок скорочення хмарних сервісів і додаткового серверного простору.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.