• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нацбанк відновив роботу інтернет-магазину колекційних монет: як зробити замовлення
    Опубликовано: 2023-02-24 09:59:19

    Національний банк України з 22 лютого відновив роботу свого інтернет-магазину нумізматичної продукції, проте поки що він працюватиме в тестовому режимі.

    Про це повідомляє пресслужба НБУ.

    Інтернет-магазин доступний за посиланням.

    Упродовж місяця фахівці Нацбанку відстежуватимуть роботу інтернет-магазину, щоб оцінити його функціональність під час реальних навантажень, та додатково аналізуватимуть можливості поліпшення його роботи.

    Зазначається, що у разі необхідності робота ресурсу буде коригуватися.

    За підсумками тестового періоду інтернет-магазин запрацює на повну потужність.

    "Асортимент та кількість нумізматичної продукції, доступної в інтернет-магазині, буде поступово доповнюватися та розширюватися, зокрема завдяки новим випускам нумізматичної продукції", - йдеться у повідомленні.

    Щоб оформити покупку в інтернет-магазині, клієнту потрібно зареєструватися, обрати продукцію та оплатити замовлення виключно в безготівковій формі платіжною карткою. Доставлення замовлень по всій території України здійснюють "Нова Пошта" та "Укрпошта".

    На період дії воєнного стану та до прийняття окремого рішення Національного банку  видача замовлень у пункті самовивезення інтернет-магазину (за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А) не здійснюватиметься.

    Нагадаємо, Нацбанк відкрив інтернет-магазин нумізматичної продукції у січні 2021 року. У грудні цього ж року інтернет-магазин призупинив прийом замовлень з метою підвищення рівня сервісу.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.