• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна отримала від Канади кошти, що були залучені шляхом продажу спеціальних облігацій
    Опубликовано: 2022-12-22 19:20:01

    Український уряд отримав через Адміністративний рахунок України в МВФ 500 млн канадських доларів від уряду Канади. Про це 20 грудня повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Вдячний нашим союзникам, які продовжують надавати фінансову допомогу Україні. Дякую Трюдо, міністре фінансів Фріландо, та МВФ за всебічну підтримку українців в боротьбі з агресором", — написав очільник українського уряду в Twitter.

    Як раніше повідомлялося, Канада перераховує Україні як кредит через МВФ CAD500 млн, отриманих від випуску спеціальних п'ятирічних суверенних облігацій на підтримку України.

    Зазначається, що облігації  на суму 500 мільйонів канадських доларів були випущені 29 листопада і розкуплені за добу. Більшість інвесторів у ці облігації - з Канади, й майже 10% (трохи менше 50 млн дол.) придбали фізичні особи.

    Тим часом кожен українець може придбати держоблігації та отримувати дохід до 16% річних. Для цього потрібно вкласти хоча б 1000 грн. Delo.ua розповідало, як це зробити в "Дії".

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.