• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарифи на тепло і воду не зміняться: Кабмін виділив компенсацію місцевим бюджетам
    Опубликовано: 2022-12-22 15:07:06

    Кабінет міністрів України під час засідання 20 грудня затвердив порядок та умови надання субвенції місцевим бюджетам на компенсацію різниці в тарифах на тепло і гарячу воду. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    Рішення, як запевняють в уряді, дозволить зберегти тарифи на тепло і воду для побутових споживачів незмінними.

    "Про що йде мова? Уряд передає місцевій владі 14 млрд грн у вигляді субвенції. Це кошти, аби тарифи на тепло й гарячу воду для людей залишилися зараз без змін, але при цьому в підприємств теплопостачання були кошти для безперебійної роботи та ремонтів", — резюмував очільник уряду.

    Шмигаль зазначив, що Кабмін буде і надалі підтримувати місцеву владу, в тому числі в питанні тарифів.

    Крім того, Кабмін продовжив дію спеціальних обов’язків, покладених на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку, до 31 березня 2023 року.

    Нагадаємо, ціни на електроенергію становлять для індивідуальних побутових споживачів 1,44 грн/кВт⋅год при споживанні до 250 кВт⋅год на місяць та 1,68 грн/кВт⋅год при споживанні понад 250 кВт⋅год на місяць.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.