• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нацдепозитарій облаштував у Києві безкоштовний коворкінг для учасників ринку
    Опубликовано: 2022-12-18 10:25:16

    На базі офісу Національного депозитарію України в Києві облаштовано "коворкінг стійкості" для учасників ринку капіталу, яким можна скористатися у разі тривалої відсутності електропостачання.

    Як повідомляє Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, що стала ініціатором такого рішення, локація обладнана генератором і працюватиме з 10:00 до 17:00. Адреса НДУ: вул. Тропініна, 7-Г.

    Клієнти Нацдепозитарію безкоштовно зможуть зарядити гаджети; отримати доступ до інтернету; скористатися принтером та провести онлайн або офлайн зустрічі та переговори.

    "Крім того, коворкінг має достатні запаси питної води. Запрошуємо колег зігрітися, попрацювати та підтримати одне одного в цей відповідальний для країни час", - додають в Нацкомісії.

    Нагадаємо при цьому, що для інших громадян може стати в нагоді запущений у Telegram чат-бот, який допомагає знайти "пункти незламності", зокрема ті, де є інтернет, за назвою населеного пункту та вулицею.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.