• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Штайнмаєр звернувся до місцевої влади у Німеччині – сказав, як ефективно допомогти Україні взимку
    Опубликовано: 2022-12-03 18:04:09

    Німецький президент Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав міста та муніципалітети ФРН надати місцевій владі у містах та районах України посильну допомогу для подолання наслідків російських ракетних атак проти енергосистеми та іншої критичної інфраструктури. Про це він сказав, відвідавши логістичний центр Німецького Червоного Хреста в аеропорту Берліна, пише RND.

    На думку Штайнмаєра, зараз набагато ефективніше і швидше, без бюрократичної тяганини, можна надавати локальну допомогу саме так – на рівні нижче урядового.

    Він також закликав до пожертв, щоб гуманітарні організації могли придбати ще генераторів чи буржуйок для українців.

    "Мільйони українців зараз переживають зиму, повну нестатків, темряви та холоду", – звернувся президент ФРН до земляків у місцевій владі.

    Посол України в Берліні Олексій Макеєв, який супроводжував Штайнмаєра, подякував йому за допомогу.

    Німецький Червоний Хрест оголосив 29 листопада про початок зимової допомоги Україні: заплановано передати 7000 буржуйок, 100 генераторів та понад 20 пересувних резервуарних систем для води.

    Євген Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.