• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Канада надає Україні військової допомоги ще на $26 мільйонів
    Опубликовано: 2022-11-18 19:58:27

    Канада надасть Україні додаткову військову допомогу приблизно на 34 млн канадських доларів (25,5 млн доларів США). Також країна продовжить свою місію щодо навчання українських військових у Великій Британії в рамках операції Unifier до кінця 2023 року.

    Про це повідомляє пресслужба Міноборони Канади.

    Зазначається, що із цих коштів 5 млн дол. підуть на забезпечення ЗСУ сучасними супутниковими зображеннями, 18 млн дол - на камери високої роздільної здатності для дронів, а решта 10 млн - на зимове спорядження, в тому числі портативні нагрівачі, ковдри та спальні мішки.

    У Міноборони Канади підкреслили, що цей пакет військової допомоги "відповідає нагальним пріоритетам, визначеним Україною".

    Раніше Канада оголосила про передачу Україні 500 тис. одиниць зимового спорядження та одягу. Контракти було підписано з 11 канадськими компаніями. Постачання зимового одягу, включно з куртками, штанами, черевиками та рукавичками буде завершено до кінця листопада.

    У жовтні Канада Канада оголосила про новий пакет військової допомоги Україні на суму понад 47 мільйонів доларів.

    Також Канада випустить п'ятирічні державні облігації, які будуть спрямовані на підтримку фінансування допомоги Україні.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.