• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄС затвердив виділення ще 16 млн євро для підтримки української армії
    Опубликовано: 2022-11-17 15:01:32

    Рада ЄС оголосила про виділення 16 млн євро з Європейського фонду миру (EPF) для підтримки нарощування потенціалу Збройних сил України за допомогою військової місії ЄС для України (EUMAM).

    Про це повідомляє прес-служба Ради ЄС.

    Ініциатива про допомогу від ЄС була розроблена на основі потреб України. Кошти профінансують надання державами-членами ЄС боєприпасів, військової техніки та платформ, призначених для доставки летальної сили, а також транспортування, зберігання та технічне обслуговування і ремонт обладнання, що фінансується за рахунок допомоги.

    Захід допомоги триватиме 24 місяці та доповнює послідовні внески ЄС для України в рамках Європейського фонду миру, які зараз становлять понад 3,1 млрд євро.

    Також ЄС запустила місію військової допомоги Європейського Союзу для України. Її метою є посилення військової спроможності Збройних сил України, щоб вони могли захищати територіальну цілісність і суверенітет України в межах її міжнародно визнаних кордонів, а також захищати цивільне населення.

    Нагадаємо, що Велика Британія стане донором Фонду енергетичної підтримки України.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.