• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін хоче звільнити імпорт генераторів та обігрівачів від сплати ввізного мита та ПДВ
    Опубликовано: 2022-11-10 09:22:29

    Кабінет міністрів 8 листопада прийме рішення про звільнення ввозу генераторів, обігрівачів та іншого енергетичного обладнання від ПДВ та ввізного мита. Про це під на засіданні Уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Сьогодні Кабінет міністрів затвердить постанову, завдяки якій від сплати ПДВ та ввізного мита будуть звільнені важливі для проходження опалювального сезону товари. Мова йде про газогенератори, електричні двигуни та генератори, електрогенератори, установки та обертові електричні перетворювачі, трансформатори, електричні акуммулятори, електричні водонагрівачі, обігрівачі, а також інші товари для енергетики та забезпечення тепла", - сказав Шмигаль.

    Прем'єр зазначив, що таке рішення є важливим, щоб забезпечити ремонти покращити забезпечення світлом та теплом, задовільнити попит населення, а також зменшити ціни на цю продукцію.

    Нагадаємо, в жовтні російські військові почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру України. Через пошкодження внаслідок обстрілів оператор системи розподілення електроенергії "Укренерго" був змушений обмежити енергопостачання в багатьох регіонах України.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.