• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Повітряні тривоги у робочий день обходяться економіці України у понад 7 млрд грн
    Опубликовано: 2022-11-05 10:07:49

    Втрати економіки України від масштабних повітряних тривог протягом одного робочого дня становлять не менше 7,5 млрд гривень. Про це повідомляє голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Facebook.

    "Очевидно, що ударами по нашій країні в понеділок вранці, коли люди ідуть на роботу, ворог не тільки намагається завдати удару по енергетичній інфраструктурі, але й паралізувати економічну активність", – йдеться в повідомленні.

    За його підрахунками, втрати від масштабних тривог, що тривають у робочий день, обраховуються щонайменше у 7,5 млрд грн втрат для ВВП.

    "Тому важливо організувати роботу як державного, так і приватного сектора економіки віддалено/в неробочі часи/у вихідні таким чином, аби не тільки компенсувати простій, але забезпечити виробництво необхідної для перемоги продукції", – написав він.

    Наталія Софієнко

    ЛIГАБiзнесIнформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.