• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрпаїна готова до опалювального сезону на 90%, - Шмигаль
    Опубликовано: 2022-10-06 19:28:30

    Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що Україна готова до опалювального сезону на 90%. Про це він заявив під час засідання Уряду.

    "Сьогодні завданням №1 для Уряду є завершення підготовки до опалювального сезону. Попри всі виклики, спільно з місцевою владою та всіма іншими службами ми робимо все, аби забезпечити тепло, світло та воду в домівках українців. Наразі стан готовності житлових будинків і теплових мереж оцінюємо в майже 90%, і вже найближчим часом наблизимося до показника 100% в тих регіонах, де нині відсутні активні бойові дії", - сказав прем'єр.

    Він також зазначив, що завдяки роботі атомних електростанцій Україна має достатній ресурс для забезпечення країни електроенергією.

    "Ми продовжуємо роботу з партнерами щодо демілітаризації Запорізької атомної електростанції. Водночас без ЗАЕС енергосистема України в зимовий період працюватиме з максимальним навантаженням. Але кожен із нас може зробити свій внесок в енергетичну стійкість держави", - додав прем'єр.

    Нагадаємо, голова "Нафтогазу" Юрій Вітренко порадив українцям запастися теплими ковдрами та одягом, та зауважив що ця зима буде для Українців найхолоднішою.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.