• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Група компаній VS Energy: Наші регіональні обленерго будуть готові до зими по максимуму
    Опубликовано: 2022-09-09 14:45:01

    Ігор Судак, гендиректор “ВС Енерджі Інтернейшнл Україна”, що об’єднує в єдиній системі управління групу з п’яти українських обленерго, розповів в інтерв’ю виданню DSNews, як обленерго на місцях готуються до зимового періоду.

    "Розуміючи, що цієї зими слід очікувати збільшення електроспоживання на побутові потреби споживачів, наші компанії з підвищеною увагою підходять до питань забезпечення готовності розподільної мережі та резервів", - наголосив Ігор Судак.

    Наразі обленерго мають обов'язковий план підготовки підприємств до зими, який триває багато місяців, і працюють відповідно до нього.

    "Здійснюється постійний моніторинг технічного стану електромереж, проводиться уточнення обсягів робіт для готовності експлуатації енергооб’єктів в умовах підвищення струмових навантажень та зниження температури навколишнього середовища", – зазначив гендиректор "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна".

    Кожне обленерго проводить і додаткові види робіт, аби до зими бути максимально готовими. "Наприклад, ми почали закуповувати нові машини для оперативно-виїзних бригад. Також закуповуємо матеріали та обладнання для поповнення аварійного запасу", – розповідає Ігор Судак і наголошує: "Нинішнього року згідно з рекомендаціями міністерства ми збільшуємо рівень цих запасів, аби підстрахуватися на всі випадки. Зараз вся ця робота ведеться ще активніше, ніж у мирний час".

    Компанія "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу ("Херсонобленерго", "Житомиробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго", "Рівнеобленерго"). На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників.

    З 2014 року акціонерами "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.