• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Власники чи орендарі приміщень не можуть відмовляти людям у доступі до укриття – КМДА
    Опубликовано: 2022-08-22 19:44:04

    Власники чи орендарі приміщень, де розташовані об'єкти цивільного захисту населення – сховища та укриття, зобов'язані забезпечувати вільний доступ до них під час повітряної тривоги. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє пресслужба адміністрації.

    "Ті, хто не розуміє цієї необхідності у воєнний час, можуть звільнити ці приміщення та віддати їх іншим власникам", – сказав Пантелеєв.

    За його словами, місто спільно з рятувальниками та правоохоронними органами реагуватиме на випадки недопуску людей до укриття.

    Чиновник перевірив одне із укриттів у Святошинському районі на бульварі Вернадського. Місцеві жителі зверталися зі скаргами про те, що власник підвального приміщення створює перешкоди для перебування людей у сховищі під час повітряної тривоги.

    "Якщо в будівлі є укриття чи сховище, воно залишається укриттям або сховищем незалежно від форми власності або управління, незалежно від зміни орендаря або власника. І під час воєнного стану ці приміщення повинні використовуватися за призначенням. Подібні ситуації вирішуватимемо, інспектуючи приміщення з представниками поліції та сил цивільного захисту", – сказав заступник голови КМДА.

    Також, за словами Пантелеєва, укриття повинні мати освітлення, нормальний санітарний стан для перебування людей, зокрема маленьких дітей.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.