• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • SkyUp отримала перший з початку війни новий літак
    Опубликовано: 2022-08-22 09:34:34

    Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines 16 серпня поповнила свій флот ще одним літаком, що став першим поповненням українського авіапарку з початку повномасштабної війни з Росією.

    Як зазначається в повідомленні перевізника, новий середньомагістральний Boeing 737-800 на 189 пасажирів випущено 2011 року, він отримає реєстраційний номер UR-SQM "Майк".

    "Його салон виконаний у конфігурації Boeing SkyInterior – поліпшеним дизайном інтер'єру із світлодіодною підсвіткою і зручнішими та місткішими багажними полицями. SkyUp забезпечив переобладнання старих крісел на нові, ще сучасніші та комфортніші крісла Geven, які розробив відомий італійський дизайнер Джорджетто Джуджаро", - повідомляють в компанії.

    Літак оснащений вінглетами, а восени за ініціативи SkyUp планується їх оновлення на роздвоєні Scimitar Winglets. Використання саме таких вінглетів спрямоване на зниження викидів вуглекислого газу в атмосферу та на економію палива.

    Цієї осені UR-SQM буде пофарбований в класичну ліврею кольорів SkyUp. Він літатиме на міжнародних рейсах у Європі і, як тільки з'явиться така можливість, – в Україні.

    Таким чином, наразі флот, яким на сьогодні оперує SkyUp Airlines, складається з двох літаків Boeing 737-700 NG на 149 місць та десяти Boeing 737-800 NG на 189 місць.

    Зазначимо, що SkyUp, як і всі інші авіакомпанії, зараз не виконують рейсів в Україні через війну. Однак вона використовує свої літаки для перевезення пасажирів європейських та турецьких авіакомпаній, які винаймають їх разом з екіпажами на умовах так званого "мокрого лізингу", що дозволяє SkyUp продовжувати діяльність.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.