• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кількість продажів нерухомості в Україні зменшилась у 8 разів
    Опубликовано: 2022-08-17 18:01:29

    У другому кварталі 2022 року нотаріуси оформили угоди купівлі-продажу 20 477 об'єктів нерухомості. Кількість купівель квартир сягла 13% від торішніх показників.

    Про це повідомляє платформа Опендатабот, посилаючись на дані Мін'юсту.

    Так, за квітень, травень та червень поточного року було оформлено 9 417 угод про придбання квартир. Це 13% у порівнянні з відповідним періодом у минулому році.

    Дещо більше угод за цей період нотаріуси оформили щодо купівлі-продажу земельних ділянок - 11 060. Це майже 16% від торішніх показників за другий квартал.

    Наразі в Україні працює 4917 нотаріусів. До моменту вторгнення РФ в Україну у лютому їх було 6560.

    Зазначимо, війна примушує мешканців багатьох регіонів України змінювати місце проживання та переїжджати з території підвищеної небезпеки до відносно спокійних областей. У липні 2022 року в порівнянні із жовтнем 2021-го рекордсменами за сплеском інтересу українців до оренди стали Закарпатська, Полтавська та Тернопільська області.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.