• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Tesla продала 75% своїх біткоїнів
    Опубликовано: 2022-07-22 10:10:02

    Компанія Tesla мільярдера Ілона Маска вирішили продати 75% своїх біткоїнів, що принесло їй $963 млн.

    Про це повідомляє Bloomberg.

    Зазначається, що у лютому минулого року компанія Tesla вклала в біткоїни $1,5 млрд і згодом почала продавати свої електрокари за цю криптовалюту.

    Однак у травні Ілон Маск заявив, що Tesla більше не прийматиме біткоїни, тому що методи їх отримання неекологічні. А вже у червні мільярдер повідомив, що компанія знову продаватиме авто за біткоїни, коли ті стануть на 50% екологічно чистими.

    Згідно з опублікованим звітом, Tesla продала дві третини цифрових активів BTC від 42 тис. монет наприкінці 2 кварталу, виручивши 936 мільйонів доларів.

    Криптовалютний ринок не змусив на себе чекати і швидко відреагував на гучну новину. Це спровокувало падіння цін на Bitcoin та Ethereum.

    Нагадаємо, Ілону Маску, компаніям SpaceX і Tesla висунули позов на $258 млрд. Їх звинувачують у просуванні "криптовалютної піраміди" Dogecoin (DOGE).

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.