• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У «Дії» з'явиться близько десяти нових послуг та документів
    Опубликовано: 2022-07-17 19:58:00

    Наразі у "Дії" готово до запуску близько 10 нових послуг та документів. Протягом місяця вони з'являться у додатку.

    Про це повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

    "Електронне пенсійне посвідчення та посвідка на проживання — у бета-тесті вже цього тижня. На черзі тестування військових облігацій та перших послуг Є-нотаріату", - зазначив Федоров.

    Також незабаром відновлюється у додатку "шерінг техпаспорту".

    "Ви знову зможете в кілька клацань пошерити документ із близькою людиною, яка користується вашим авто. Нагадаю, що запустили цю послугу на Diia Summit у лютому, але через війну були змушені тимчасово зупинити її роботу", - наголосив міністр.

    Також у Мінцифрі роблять черговий крок до міжнародної інтеграції "Дії", а цифрові документи у додатку скоро перекладатимуть англійською.

    "Паралельно ми продовжуємо працювати над топпроектами, які вимагають великої кількості інтеграцій та ресурсів нашої команди. Але саме вони революційні. Розповідатиму про них згодом", - пообіцяв Федоров.

    Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики ініціювало опитування у додатку "Дія" щодо подальшої долі щита з радянським символом на монументі "Батьківщина-мати" у Києві.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.