• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • IBM купує Databand, яка має офіс в Україні
    Опубликовано: 2022-07-07 15:08:37

    Один з найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів та програмного забезпечення – компанія IBM оголосила про придбання Databand – стартапу, який розробляє платформу спостереження для конвеєрів даних та машинного навчання. Databand має власний офіс в Україні.

    Про це повідомляє The Economic Times.

    Деталі угоди не розголошуються, але відомо, що напередодні компанія Databand із Тель-Авіва залучила 14,5 млн доларів.

    "З додаванням Databand IBM пропонує найбільш повний набір можливостей спостереження для ІТ-додатків, даних та машинного навчання. Можливості Databand можуть попередити фахівців по роботі з даними та інженерів, коли дані, які вони використовують для підживлення аналітичної системи, є неповними або відсутніми" , — прокоментував угоду генеральний менеджер IBM за даними та штучним інтелектом Даніель Ернандес.

    Це п'яте придбання IBM у 2022 році. Компанія вирішила купити стартап у рамках свого плану покращення можливостей гібридної хмари та штучного інтелекту.

    Databand була заснована у 2018 році Джошем Бенамрамом, Віктором Шафраном та Євгеном Шульманом. Український офіс компанії розташований у Києві.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.