• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Туреччина знайшла поклади нафти на 1 мільярд доларів
    Опубликовано: 2022-07-03 19:59:19

    Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що у двох різних нафтових свердловинах в Адані виявили "високоякісну нафту" вартістю 1 мільярд доларів. Про це повідомляє A News.

    Ердоган повідомив про це, виступаючи після засідання Кабінету міністрів, а згодом підтвердив у Twitter.

    "Ми виявили високоякісну нафту у двох свердловинах, де нещодавно проводили розвідку нафти в Адані. Резервна вартість нафти, яка має економічну цінність, становить приблизно 1 мільярд доларів", - написав турецький лідер.

    У цей час ведуться приготування до запуску процесу видобутку нафти у 10 різних свердловинах.

    Крім того, Анкара оголосила про початок укладання газопроводу на дні Чорного моря біля берегів Туреччини. Вже у першому кварталі 2023 року країна розраховує видобути з нового родовища 10 млн. кубометрів газу.

    Країна має намір вкласти майже десять мільярдів доларів у проект із видобутку та транспортування 540 мільярдів кубометрів газу в Чорному морі. Зазначимо, що основна мета цих інвестицій – енергетична незалежність країни.

    Справа в тому, що Туреччина планує забезпечити усю країну своїм чорноморським газом.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.