• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У PayPal з'являться нові криптосервіси, включаючи перекази на інші гаманці
    Опубликовано: 2022-06-10 09:40:18

    Міжнародна електронна платіжна система PayPal представила нові функції у своєму крипто-додатку. Користувачі PayPal тепер зможуть переводити криптовалюту на інші гаманці. Про це повідомляє The Block.

    Нова функція дозволить проводити транзакції з такими криптовалютами, як Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash та Litecoin. Користувачі можуть надсилати токени на зовнішні адреси, зокрема, пов'язані з біржовими рахунками та гаманцями.

    Крім того, за допомогою PayPal можна буде переказати криптовалюту іншим користувачам. Нововведення - частина планової стратегії PayPal щодо інтеграції криптовалют у свою систему.

    "Додавання можливості передавати, відправляти та отримувати криптовалюти - це ще один крок на шляху до створення більш інклюзивної та ефективної фінансової системи. Ми раді підключити клієнтів PayPal до інших гаманців, бірж та додатків, і в найближчі місяці ми продовжимо впроваджувати додаткові криптографічні функції, продукти та послуги", - сказав старший віце-президент і генеральний директор з блокчейну, криптовалютам та цифровим валютам у PayPal Жозе Фернандес да Понт.

    Нагадаємо, PayPal стала доступною в Україні в березні, того ж місяця, а міжнародна платіжна система припинила свою роботу на території Російської Федерації.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.