• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Завдяки платформі United24 за місяць вдалося зібрати понад 1,5 млрд грн для ЗСУ, - Зеленський
    Опубликовано: 2022-06-12 18:12:09

    За чотири тижні роботи фандрейзингової онлайн-платформи United24 вдалося зібрати понад 1,5 мільярда гривень на допомогу українським захисникам.

    Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

    "Понад 1 500 000 000 гривень. Таку суму вдалося зібрати за чотири тижні на онлайн-платформі United24. Дякую національній збірній України з футболу, учасникам благодійного телемарафону Save Ukraine – #StopWar, благодійного аукціону у Вашингтоні та усім тим, хто долучається до ініціативи", - наголосив президент України.

    Глава держави додав, що кожен внесок має значення для перемоги України.

    Варто зазначити, що 5 травня в рамках ініціативи United24 Україна запустила глобальну платформу для жертвування коштів на допомогу їй у відбитті збройної агресії Росії та відновленні зруйнованого під час війни.

    Зокрема, першим послом благодійної платформи на підтримку України United24 став знаменитий футболіст та тренер Андрій Шевченко.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.