• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ілон Маск став біднішим на $16,9 млрд за один день
    Опубликовано: 2022-06-11 10:20:44

    Засновник Tesla, найбагатша людина у світі Ілон Маск, статки якого на даний момент оцінюються в $216,8 млрд, втратив $16,9 млрд за один день.

    Акції компанії Tesla впали на 9,2%, після рішення бізнесмена скоротити штат на 10%.

    Про це пише Forbes.

    Причиною цього став електронний лист, у якому Ілон Маск висловив намір скоротити 10% робітника штату своєї компанії Tesla, оприлюднений американськими ЗМІ напередодні. Крім того, мільярдер заявив, що має "дуже погане передчуття" щодо стану економіки найближчим часом.

    Після цього акції Tesla знизилися на 9,2%.

    Як зазначають у Forbes, інвестори не можуть бути задоволені висловлюваннями Маска у ЗМІ та поведінкою в соцмережах, проте на попит автомобілів Tesla це поки що не впливає.

    "Головне, про що зараз, ймовірно, думають інвестори, то це про те, щоб Маск заткнувся", - зазначив ринковий стратег Miller Tabak Метт Малей.

    При цьому, з урахуванням втрати майже $17 мільярдів, Ілон Маск все одно залишається найбагатшою людиною світу, маючи статки $216,8 мільярда.

    Найбільше падіння акцій Tesla відбулося після того, як Ілон Маск у квітні оголосив про покупку Twitter за $44 млрд.

    Зазначимо, для мільярдера Ілона Маска Twitter — дороге придбання. Тому він вирішив продати частину своїх акцій обраній групі покупців заради фінансування угоди.

    Однак незабаром   стало відомо про призупинення   угоди з купівлі соцмережі.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.