• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Угода про уникнення подвійного оподаткування між Україною та РФ скасована
    Опубликовано: 2022-05-24 19:40:47

    Верховна Рада на засіданні 22 травня скасувала кілька угод із СНД. Зокрема, законом №0146 депутати денонсували угоду між Україною та РФ про уникнення подвійного оподаткування.

    Депутат Ярослав Железняк у своєму Telegtram-каналі повідомив, що рішення підтримали 292 народних депутати.

    "Це ще один удар по економічних відносинах з РФ. Тепер доходи, отримані у країні-агресорі, будуть оподатковуватись і в Україні", - зазначив депутат.

    Крім того, Рада 287 голосами підтримала вихід України з угоди щодо СНД у боротьбі з незаконною міграцією. Також парламент ухвалив закони, які передбачають вихід України з угоди щодо СНД про спільний аграрний ринок (287 голосів), та вихід з угоди про увічнення пам'яті про мужність та героїзм народів СНД у Вітчизняній війні (274).

    Нагадаємо, денонсацію угоди з Росією про уникнення подвійного оподаткування ініціював Кабмін. Як зазначали в уряді, мета законопроекту – денонсація міжнародної угоди з державою-агресором у зв'язку із запровадженням в Україні військового стану та для забезпечення захисту національних інтересів та національної безпеки України.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.