• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Німеччина виділить Україні бюджетну підтримку у 1 млрд євро
    Опубликовано: 2022-05-23 19:54:46

    Німеччина надасть Україні короткострокову бюджетну підтримку у розмірі близько 1 млрд євро. Про це пише німецьке видання "Spigel".

    "Німеччина підтримає Україну короткостроковою бюджетною підтримкою у розмірі близько одного мільярда євро. Про це заявив міністр фінансів Крістіан Лінднер на зустрічі міністрів фінансів G7 у Петерсберзі під Бонном. Йдеться про гранти, які мають бути виплачені з бюджету 2022 року без додаткових боргів. Йдеться про забезпечення дієздатності змученої війною української держави", - пише видання.

    За словами Лінднера, інші країни G7 також хочуть допомогти Україні.

    Наприклад, Сполучені Штати хотіли мобілізувати 7,5 мільярда доларів.

    "За даними Мінфіну, Україна за три місяці запросила допомоги у розмірі близько п'яти мільярдів євро. Проте після цього часу може знадобитися додаткова підтримка", - пише Spigel.

    Нагадаємо, 19 травня Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час виступу в Бундестазі виступив на підтримку постачання важкого озброєння Україні, яка обороняється від російської військової агресії.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.