• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні відновлюють виробництво автомобілів Skoda
    Опубликовано: 2022-05-16 15:46:56

    Компанія "Єврокар" - офіційний дистриб'ютор автомобілів Skoda - відновлює виробництво авто та прийом замовлень в Україні. Завод компанії у Закарпатській області починає працювати з червня. Про це повідомила пресслужба "Єврокара".

    "У травні офіційний дистриб'ютор відновив прийом замовлень на автомобілі Skoda. Запуск заводу "Єврокар" у Соломоново Закарпатської області заплановано на початок червня", - розповіли у компанії.

    Офіційний термін постачання становитиме до 280 днів. Але фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі, тому, можливо, замовники зможуть отримувати свої авто раніше за офіційний термін.

    Крім того, є можливість купити авто Skoda, що були на складі компанії до 24 лютого. Ціни та комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті компанії Skoda.

    Доки в Україні діє військовий стан, гарантія на авто Skoda зберігається навіть у разі несвоєчасного проходження планового технічного огляду машини за умови дотримання рівня технічних рідин.

    Детальну інформацію про замовлення автомобілів можна отримати у менеджерів дилерської мережі, які працюють залежно від ситуації у регіонах, де вони знаходяться.

    Нагадаємо, Верховна Рада скасувала на час воєнного стану мито, податок на додану вартість та акциз при ввезенні транспортних засобів з-за кордону для всіх фізосіб.

    Йдеться не тільки про легкові та вантажні автомобілі, а й про мотоцикли, кузови, причепи, напівпричепи та транспорт, призначений для перевезення десяти і більше пасажирів.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.