• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Польща допоможе забезпечити постачання палива в Україну
    Опубликовано: 2022-05-11 09:55:40

    Польща надасть Україні допомогу у вирішенні проблеми дефіциту енергоресурсів, з якою країна зіткнулася через військову агресію Росії.

    Таку заяву зробила Міністр економіки України Юлія Свириденко під час зустрічі у Варшаві з питань енергетичної безпеки України. Про це пише видання WProst.

    "Я надзвичайно вдячна за сьогоднішню зустріч. Вона мала не лише політичне, а й експертне значення. Ми говорили, зокрема, про паливну кризу. Ми обговорили, як мають виглядати транспортні маршрути. Йдеться про постачання з портів Гданська та Свиноуйсьце", — сказала Свиріденко.

    Вона також зазначила про велику готовність уряду Польщі допомогти Україні у вирішенні паливної кризи, оскільки нафтохімічна інфраструктура також стала об'єктом атак Росії.

    Нагадаємо, що наприкінці квітня Україна зіткнулася із великим дефіцитом палива на АЗС. В останній тиждень квітня заправитися бензином А-95 звичайним водіям стало майже неможливо. Великі мережі АЗС продавали паливо або по талонах, або заправляли тільки екстрені служби. У Кабміні пояснили, що проблема виникла через ворожі удари по нафтовій інфраструктурі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.