• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дефіцит бензину в Україні може затягтися, - Куюн
    Опубликовано: 2022-05-14 18:17:13

    Нестача палива, що склалася в Україні, може затягтися, тому що поки немає поставок навіть такої кількості, яка необхідна хоча б для оперативного споживання.

    Таку думку висловив директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн в ефірі 24 телеканалу.

    Експерт зазначає, що з дизпаливом ситуація значно краща, адже рівень постачання цього палив наближається до обсягів споживання.

    "Тому я сподіваюся, що щодо дизпалива ми зможемо за 7-10 днів вийти на режим, що обмеження становитиме не 10 літрів, а хоча б 20-30. Я сподіваюся на такий сценарій", - спрогнозував Куюн.

    Раніше міністр економіки Юлія Лапуніна повідомила, що уряд має намір вирішити питання з нестачею палива шляхом імпорту бензину з Євросоюзу, однак із цим також виникли труднощі.

    Зазначимо, Кабмін запевняє, що дефіцит буде ліквідовано до 8 травня. Але великі мережі АЗС вже запровадили обмеження на продаж палива в одні руки.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.