• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Раді попередили про зміну ціни на бензин
    Опубликовано: 2022-05-05 09:52:44

    Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко увечері 3 травня заявив, що протягом кількох днів в Україні вирішать питання з дефіцитом бензину, але ціна на пальне зміниться.

    Про це повідомляє пресслужба парламенту.

    В який бік (зниження чи підвищення) зміниться вартість бензину для українців, Корнієнко не уточнив.

    "Ми багато працюємо з урядом, і всі бачили рішення, яке дозволило перезапустити процес дефіциту пального. Будуть інші ціни, але можливість купити пальне для автотранспорту буде", - сказав Корнієнко.

    Він зазначив, що врегулюванню проблеми із нестачею бензину в країні сприятиме також податкова та митна реформи, які запустили після початку повномасштабної війни.

    "Звичайно, є нюанси - великому бізнесу на це важче перейти, але для більшості бізнесу ця система підходить", - додав він.

    Раніше Кабмін запевняв, що дефіцит буде ліквідовано до 8 травня. Але великі мережі АЗС вже запровадили обмеження на продаж пального в одні руки.

    Експерти вважають, що дефіцит викликаний ажіотажним попитом на бензин з боку водіїв, спровокованим інформаційною кампанією учасників паливного ринку.

    У свою чергу в РНБО зазначають, що дефіцит трапився через те, що компанії, які займаються постачанням бензину, не розрахували потенційну кількість клієнтів.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.