• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У РНБО назвали головну причину дефіциту бензину в Україні
    Опубликовано: 2022-05-04 19:57:14

    Компанії, що займаються постачанням бензину, не розрахували потенційну кількість клієнтів, внаслідок чого в Україні виник дефіцит пального.

    Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов у ефірі телемарафону.

    "Ті компанії, які займаються поставками, на жаль, не розраховували на патріотизм нашого населення, яке почало дуже швидко повертатися до своїх будинків. Перед 1 травня та Великоднем була велика кількість людей, які почали повертатися, незважаючи на прохання поки що не їхати", - розповів Данилов.

    Секретар РНБО, звертаючись до українців, попросив не забувати, що в Україні їде повномасштабна війна, і такі ситуації можуть траплятися.

    Водночас Данилов вважає, що незабаром ситуація з пальним покращиться — на АЗС буде необхідний обсяг бензину.

    "Згодом відбудують і всі зруйновані окупантами АЗС на звільнених територіях", - підсумував він.

    У свою чергу експерти вважають, що дефіцит пального в Україні викликаний ажіотажним попитом на бензин з боку водіїв, який у свою чергу був спровокований інформаційною кампанією учасників паливного ринку.

    Зазначимо, що Кабмін запевняє, що дефіцит буде ліквідовано до 8 травня. Але великі мережі АЗС вже ввели обмеження продаж пального в одні руки.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.