• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін дозволив українським ТЕС продавати газ по 7 гривень за кубометр
    Опубликовано: 2022-03-09 18:53:57

    Кабінет Міністрів дозволив українським теплоелектростанціям продавати газ по 7 гривень за кубічний метр. Про це йдеться у зверненні прем'єр-міністра Дениса Шмигаля на сайті уряду.

    "Прийняли рішення, що 12 українських ТЕС тепер зможуть отримувати газ від НАК "Нафтогаз" за ціною 7 грн за кубічний метр", - йдеться у зверненні.

    Прем'єр зазначив, що це рішення дозволить відповідним підприємствам купувати необхідні обсяги блакитного палива, щоб стабільно продовжувати роботу та постачати українським сім'ям електроенергію, попри можливі перебої з постачанням вугільної продукції, що дуже важливо.

    Нагадаємо, Кабмін також ухвалив рішення, що дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з поліцією та Держслужбою з лікарських засобів та контролю за наркотиками здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.