• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ощадбанк запровадив кредитні канікули для фізосіб до червня
    Опубликовано: 2022-03-03 19:00:26

    Ощадбанк у зв'язку із запровадженням на території України військового стану вирішив запровадити кредитні канікули для клієнтів-фізичних осіб з 1 березня по 31 травня за всіма кредитними продуктами. Як йдеться у повідомленні держбанку, у цей період скасовуються платежі за такими кредитами та будь-які штрафні санкції.

    Процентні ставки за користування загальними кредитними запитами та банківськими продуктами "Кредитування пенсіонерів", "Кредитування в рамках зарплатних проєктів", "Кредит під заставу депозиту" та "Моя кредитка" до кінця травня встановлюються в розмірі 0,001% річних.

    Комісійна винагорода за обслуговування кредиту, передбачена банківським продуктом "Моя кредитка", та плата за користування коштами у разі несанкціонованого овердрафту також встановлюються у розмірі 0,001% річних.

    Що стосується іпотеки, автокредитів та кредитів готівкою, то такі позичальники з 1 березня по 31 травня звільняються від сплати тіла кредитів та відсотків.

    У фінустанові наголошують, що кредитні канікули починаються в автоматичному режимі, для їх запровадження не потрібно звертатися до банку.

    Нагадаємо також, що раніше кредитні канікули за всіма кредитними картками та кредитами на три місяці оголосив Альфа-Банк Україна, а за кредитами для бізнесу - державний ПриватБанк.

    Тимофій Бесп'ятов

    Инф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.