• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна з часом стане членом Євросоюзу – президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн
    Опубликовано: 2022-03-01 09:09:17

    Урсула фон дер Ляйєн наголосила, що Україна та ЄС тісно співпрацюють у різних сферах і хоче бачити нашу країну в Євросоюзі, але це станеться згодом.

    Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн в інтерв'ю Euronews заявила, що Україна має вступити до Євросоюзу.

    Україна хоче нашої повної солідарності і вона побачить її. Україна вже включена в деякі процеси, наприклад, інтеграція українського ринку в єдиний ринок. Ми тісно співпрацюємо і в інших сферах, наприклад, в енергетиці та інших областях. Згодом Україна приєднається до нас. Ця країна є частиною нашої сім'ї, одна з нас, і ми хочемо бачити її в Євросоюзі", - сказала Урсула фон дер Ляйєн.

    Також відомо, що сьогодні президент Зеленський під час бесіди з Урсулою фон дер Ляйєн обговорив перспективи членства Києва в Євросоюзі. Про це він написав у своєму Twitter.

    Нагадаємо, що президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн сьогодні заявила, що ЄС підтримає Україну зброєю і вперше надасть летальну зброю третій країні. Також серед нелетальної допомоги будуть бронежилети, шоломи, пальне.

    Инф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.